El White Summer es trasllada de Pals a Palamós

L'onzena edició se celebrarà del 4 al 15 d'agost en un camp a tocar de la C31, prop del kàrting

El White Summer, en una imatge d'arxiu.

El White Summer, en una imatge d'arxiu. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

El White Summer canvia d'escenari i passa de Pals a Palamós. El festival deixa el mas Gelabert de Pals, el recinte on s'havien celebrat les primeres deu edicions, i trasllada l'onzena a un camp de Palamós, a tocar de la carretera C31, prop d'un espai de kàrting. Se celebrarà del 4 al 15 d'agost i ho farà de la mà de Clipper's Live, la promotora del festival de Cap Roig, que va adquirir la marca ara fa uns mesos.

"White Summer Festival inicia una nova etapa de la mà de Clipper's Live anunciant la seva nova ubicació a Palamós. Amb el seu reeixit historial en altres localitats, el festival promet mantenir la seva essència inicial amb una experiència única i plena de diversió per als assistents de totes les edats", assegura la promotora, que també durà la marca del White Summer a la Cerdanya, amb la dinamització del village del Summerfest.

Mantenint la mateixa fórmula, el nou White Summer de Palamós promet unir música en viu, moda, gastronomia, tallers creatius i exhibicions artístiques. L'organització preveu anunciar el cartell d'enguany i posar les entrades a la venda en les pròximes setmanes.