Coses dels genis

Bruce Springsteen cau de morros a Amsterdam: el Boss es desploma a l’escenari

El Boss va ensopegar quan pujava les escales de l’escenari i va topar contra el terra. Res greu, que no s’escampi el pànic

Bruce Springsteen, próxima parada Dublín.

Bruce Springsteen, próxima parada Dublín.

Alexandra Costa

Qui agafés els 73 anys de Bruce Springsteen, arribats a aquesta edat. ¡Qui! Reducte d’energia sense igual, va sotmetre Barcelona al poder del rock’n’roll amb els dos concerts que va oferir a l’Estadi Olímpic els dies 28 i 30 d’abril i continua fent el mateix a la resta de concerts de la gira eurpopea ‘Only the Strong Survive’. L’última parada va ser a l’Amsterdam amb un altre doble recital al Johan Cruyff Arena dijous i dissabte davant de més de 60.000 persones. Ahir els fans van veure una cosa insòlita: com el Boss es desplomava a l’escenari.

Springsteen va ensopegar quan pujava les escales de l’escenari i va topar contra el terra. Res greu, que no s’escampi el pànic. Si Steven Van Zandt, guitarrista estrella de l’E Street Band i el seu millor amic, no li va donar importància, nosaltres tampoc. És més, fins i tot el cantant s’ho va prendre amb humor.

Tot va passar a l’inici del recital, entre la tercera i la quarta cançó. Es disposava a tornar al centre de les taules per cantar ‘Ghost’. De fet, la banda ja tocava els acords del tema que homenatja els membres morts de l’E Street Band i que forma part del disc ‘Letter To You’, publicat el 2020.

Amb humor, tot passa

Llavors Springsteen va ensopegar i va caure a terra en lloc d’intentar parar el cop. Va tenir temps de girar-se i caure de costat per evitar fer-se mal. La banda va continuar tocant i Little Steven ni se’n va adonar. Tot i així, dues persones de l’organització van acudir a ajudar-lo.

«Bona nit a tothom», va fer broma el Boss després d’aixecar-se per alleugerir l’ambient. Després de fregar-se breument les mans, Springsteen va recuperar ‘Ghost’ sense immutar-se per l’incident.