El Xalaro concentrarà vuit propostes per al públic familiar aquest dissabte

El Passeig Marítim de Platja d’Aro acollirà circ, teatre de carrer, música i instal·lacions interactives

«Instants» de la companyia Non Sin Tri.

«Instants» de la companyia Non Sin Tri. / @alex.griffin.aus

Alba Carmona

Alba Carmona

La novena edició del festival Xalaro concentra demà en una sola jornada vuit propostes de teatre de carrer, música i circ per al públic familiar. La cita, que ha anat modulant el format, el calendari i els espais, aquest any s’avança un parell de setmanes respecte altres edicions i oferirà una programació íntegrament gratuïta a l’entorn del Passeig Marítim de Platja d’Aro. 

El circ de la companyia Non Sin Tri obrirà la jornada a les 12 amb l’espectacle Instants, i a la tarda serà el torn del teatre de carrer de les companyies Poca Cosa Teatre (16.30) amb L’ou i Campi Qui Pugui (17.15) i el muntatge Asteroid. 

La música protagonitzarà la segona part de la diada amb el concert Avui fem pop d’Orelles de Xocolata (18.00); la música itinerant sobre bicicletes Music on cycles de La Dinamo (19.00), i el hip hop del muntatge Flow de Pulmon Beatbox (20.00).

Durant tota la jornada es podrà gaudir de les instal·lacions interactives de Guixot de 8 amb L’altra vida de les coses, una proposta de jocs construïts amb materials recuperats, i una Silent Disco Kids, amb música pensada per escoltar amb auriculars.

També tindran protagonisme la Xalarina i en Xalarí, les dues mascotes del turisme familiar del municipi. Hi haurà espais per fer-s’hi fotografies i aconseguir un dels seus globus, que fins a esgotar existències també es podran demanar a l’Oficina de Turisme.