La cantant Chanel actuarà el 21 de juliol al festival Sons del Món de Roses on compartirà escenari amb Vicco, autora de "Nochentera". La d'Olesa de Montserrat serà l'encarregada d'obrir la 16a edició del certamen amb una de les poques actuacions que oferirà a Catalunya aquest estiu. Les entrades ja es poden adquirir al web del festival.

La cantant veïna d’Olesa de Montserrat que ha publicat cançons de tant èxit com "SloMo" o "Clavaito" amb Abraham Mateo serà l'encarregada d'obrir la propera edició del Sons del Món de la mà de Vicco la nit del 21 de juliol. De nou, la Ciutadella serà l'escenari d'excepció per on passaran propostes internacionals de primer nivell com The Jacksons, també coneguts com a The Jackson 5, una de les bandes cabdals del la història de la música.

També passarà pel festival l’"Organique Tour" de la cantant francesa Zaz, en un dels dos únics concerts que farà a Catalunya aquest any i el violinista Ara Malikian. El Sons del Món acollirà també artistes estatals tan consolidats com Raphael, una llegenda viva de la música amb cançons que traspassen generacions, que enguany està celebrant els seus 80 anys amb la gira "Victoria". I passaran per Roses propostes més emergents com el jove cantautor Guitarricadelafuente, que presentarà al festival el seu disc debut La Cantera, un disc íntim de pop que beu de la tradició i que experimenta amb sonoritats urbanes.

En la seva aposta habitual pel talent català, el festival ha programat grans noms com Sopa de Cabra que, després d’omplir el Palau Sant Jordi amb la gira dels 30 anys del Ben endins, aquest any només faran dos concerts i un d'ell serà a Roses.

Una altra cita única a Catalunya serà el concert d'Antonio Orozco de la gira "Mitad Antonio Mitad Orozco", que oferirà un gran concert de pop-rock pensat especialment per cantar, ballar i gaudir dels grans èxits de la seva carrera.

Stay Homas actuaran per tercera vegada al festival i ho faran per presentar el seu segon disc, Homas. Obrirà la seva nit, Julieta, l'artista que està triomfant per tot el país amb una aposta que barreja el pop i l’electrònica i que sap jugar amb la sonoritat i la posada a escena de les músiques urbanes.