Pete Best, el primer bateria dels Beatles, serà el cap de cartell del Beatles Weekend

L’Estartit acollirà del 4 al 9 de juliol concerts, dues exposicions, presentacions de llibres i documentals

The Pete Best Band, en una imatge promocional.

The Pete Best Band, en una imatge promocional. / DdG

DdG

Pete Best, el primer bateria dels Beatles, serà el cap de cartell de la dissetena edició del Beatles Weekend de l’Estartit. La cita, que se celebrarà del 4 al 9 de juliol, oferirà de nou concerts, exposicions, presentacions de llibres o documentals. Pete Best, conegut com «l’home que va posar el ritme als Beatles», va formar part del grup de Liverpool entre el 1960 i el 1962, entre les estades de la banda a Hamburg i l’enregistrament del primer single, però acabaria sent substituït per Ringo Starr.  

La Pete Best Band actuarà el 8 de juliol a l’escenari de la Plaça del Molinet, en la cita més destacada de les jornades que l’Estartit dedica a la Beatlemania.

Altres grups que actuaran a l’edició d’aquest any del Beatles Weekend són els catalans Rubber Soul, Ambdós Two Of Us; la coral Les Veus de l’Estartit; la Vintage Rock Band, que presenten el seu disc de versions de temes dels Beatles; i l’argentí Javier Godoy, Beatlejohn, amb el seu homenatge a John Lennon.

També hi haurà una exposició dedicada a la memorabilia original dels Beatles i una altra sobre la vinculació dels Beatles amb la música clàssica, a més de presentacions de llibres, audicions comentades, projecció de documentals i la tradicional sortida en vaixell al parc natural de les Illes Medes amb música en directe.

Les entrades per al concert de la Pete Best Band ja estan a la venda.