Delafé y las Flores Azules, Arde Bogotá, Suu, Ladilla Rusa i Figa Flawas actuaran al White Summer

La cita engega una nova etapa aquest estiu, amb trasllat a Palamós i canvi de responsables, sota el paraigua del grup Clipper’s

El White Summer es trasllada de Pals a Palamós

Ambient en la darrera edició del festival

Ambient en la darrera edició del festival / White Summer

Alba Carmona

Alba Carmona

Delafé i las Flores Azules, Arde Bogotá, Figa Flawas, Suu o la companyia Brodas Brodas són alguns dels artistes que passaran per l’escenari del renovat White Summer. Després de deu anys a Pals, la cita engega aquest estiu una nova etapa, amb canvi d’ubicació, ja que es trasllada a Palamós, i de responsables, després que la promotora del festival de Cap Roig, Clipper’s Live, adquirís la marca fa uns mesos. 

Així, del 4 al 15 d’agost el festival celebrarà l’onzena edició en un recinte al quilòmetre 326 de la carretera C31 - prop d’una zona de karting- mantenint, això sí, la fórmula dels anys anteriors, que combina les arts escèniques, la gastronomia, les propostes familiars i la moda, amb la música en directe, amb una vintena d’actuacions musicals repartides en tres escenaris diferents. 

Un espectacle familiar per celebrar el vintè aniversari del primer llibre de Gerónimo Stilton donarà el tret de sortida al festival des de l’escenari principal, pel que passaran artistes com Delafé y las Flores Azules, Figa Flawas, Cariño o Suu. 

També hi actuaran Lasquefaltaband, Malmö 040, Ladilla Russa i Arde Bogotá, que protagonitzarà la nit de la cloenda d’enguany. 

El White Summer dedicarà un segon escenari a propostes emergents, com ara Lal’Ba, Le Nais o Ciao Marina, mentre que encara hi haurà una tercera plataforma on punxaran DJs com Siamiss Kids, Golfo de Guinea, Ruben Rider, Miss Behaving, Siamiss DJ o No Signal.

Pel que fa a les propostes per al públic familiar, a més de l’espectacle inaugural, hi ha previst un doblet de la companyia de dansa i cultura urbana Brodas Bros (Hypstori i El Ejército de la Luz), Lali Begood o Ramonets. 

A més, hi haurà jocs i activitats educatives per a la mainada, actuacions de la companyia Pablo Méndez Performances i expositors de moda i disseny. 

Les entrades ja estan a la venda.