L’actor i humorista Quim Masferrer va tancar aquest dilluns a la nit amb l’espectacle d’humor Bona gent una segona edició del festival Macroclima que ha reunit en quatre dies més de 4.000 espectadors al recinte del parc de la Mare de la Font de Camprodon. Segons ha indicat l’organització, aquesta xifra d’assistents situa el Macroclima com «una proposta en creixement» i «una cita de referència al Pirineu gironí».

El festival ha combinat en aquesta edició els concerts de gran format amb artistes de referència a Catalunya amb una àrea village que ha estat «una de les claus de l’èxit del festival». Al costat del parc de la Mare de la Font, el públic ha pogut gaudir d’un escenari gratuït i d’una àrea gastronòmica on una vintena de restaurants de la Vall de Camprodon han preparat tapes i degustacions. «Tot plegat, en un entorn natural immillorable i amb un temps que ha respectat el festival durant els quatre dies» afegeixen els organitzadors.

El Macroclima, organitzat per la promotora gironina La Tornada, ha comptat enguany amb les actuacions destacades de Mishima, Pau Vallvé i l’Orquestra Fireluche, que van obrir divendres aquesta edició amb un concert multitudinari, Miki Nuñez, Sotrac, Elena Gadel, Blaumut i Dàmaris Gelabert, a més de Masferrer.