Orelles de Xocolata celebra deu anys amb «On/Off»

La companyia d’espectacles familiars estrena diumenge a Temporada Alta una proposta que combina la música en directe, el teatre i el «clown»

Un concert d'Orelles de Xocolata, en una imatge d'arxiu.

Un concert d'Orelles de Xocolata, en una imatge d'arxiu. / MARC MARTI FONT

Alba Carmona

Alba Carmona

La companyia d’espectacles familiars Orelles de Xocotata celebra el desè aniversari amb l’estrena d’un nou espectacle al festival Temporada Alta. On/Off, que es veurà diumenge al Centre Cultural La Mercè de Girona, combina la música en directe amb el teatre i el clown i la interacció amb el públic, peça clau a tots els espectacles de la companyia. La companyia, nascuda ara fa deu anys sota el paraigües de l’associació cultural Orella Activa i Temporada Alta, fa un pas més enllà amb una proposta més teatralitzada, amb un recorregut per algunes de les cançons d’ara i de sempre que donen sentit a les nostres vides a través de la Sol, la nina d’una caixa que no sona i que un bon dia descobreix la música amb la banda d’Orelles de Xocolata, la Xocobanda.

En aquests deu anys, aquest grup de músics, mestres i activistes culturals ha estrenat tres espectacles dedicats a diferents estils de música: Avui fem Pop, I Love Rock & Roll i Funky Funky, amb els quals va girar arreu de Catalunya i a diferents punts de l’Estat. En aquest cas, On/Off no està dedicat a cap estil en concret sinó que vol ser un homenatge a tota la música en general. 

Escrit i dirigit per Alícia Martínez, l’espectacle compta amb les veus de Nuri Mancebo i Carla Aguilar, Berta Escudero i Paula Radresa com a intèrprets, animadores i performers i els músics David i Àngel Abad, Xavier Pasqual i Fran Esquiaga.