La Jim protagonitza una de les nit més eufòriques i familiars del festival Ítaca

La guanyadora de la segona edició de l’Eufòria, va comptar amb la Carla, en Carlos i l’Ethan, tres companys i concursants del programa de TV3

La cantant Jim protagonitza una nit eufòrica al festival Ítaca 2024.

La cantant Jim protagonitza una nit eufòrica al festival Ítaca 2024. / DdG

DdG

Durant la nit d'ahir la plaça del Firal de Corçà va acollir la Jim, guanyadora de la segona edició del concurs Eufòria de TV3, i tres companys que van concursar amb ella: la Carla, en Carlos i l’Ethan. Amb tot, va ser una de les nits del Festival Ítaca més eufòriques i familiars. 

El certamen ha apostat enguany per una artista emergent del moment, i és que Jimena Gómez (Granollers, 2003), més coneguda com a Jim, va fer del concert un moment únic. Durant la nit ca presentar els temes del seu primer treball, també va fer versions de rock i d’un ampli ventall de clàssics amb els seus acompanyants.

Durant l’actuació el públic va poder gaudir, del que sembla ser el gènere predilecte de la cantant: el rock, amb cançons de grups mítics com Queen, Guns N’ Roses i AC/DC. Tot i això, en el seu primer treball discogràfic també ha explorat altres estils. 

Després de guanyar Eufòria, el festival Ítaca ha volgut esdevenir «el teló de fons del començament de la seva carrera professional», ja que des de la seva participació al concurs de TV3 va mostrar una versatilitat  que va poder explorar aquest últim cap de setmana.

Aforaments complets i soldouts

A més, el festival celebra el bon ritme de venda d’entrades d’aquesta edició. Per una banda, l’Ítaca Sant Joan, que se celebra els dies 22 i 23 de juny a la platja de L’Estartit, ja compta amb un 90% de l’aforament complet.

Per l’altra banda, la cloenda de la 12a edició del certamen, que protagonitzarà Sílvia Pérez Cruz el 7 de juliol a l’escenari de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, ha aconseguit vendre totes les entrades. Després d’una quinzena d’actuacions, l’Ítaca haurà gaudit d’una edició molt femenina i amb molta varietat estilística.