José Corbacho, Beatriz Rico, en Peyu i Agustín Jiménez oferiran monòlegs a La Santa

La cita de Santa Cristina acollirà més de 250 actuacions musicals del 5 de juliol al 25 d’agost, entre elles un concert intimista d’Alfred Garcia

Una imatge general de La Santa, en una de les darreres edicions.

Una imatge general de La Santa, en una de les darreres edicions. / La Santa

Alba Carmona

Alba Carmona

La Santa Market de Santa Cristina d’Aro estrenarà aquest estiu un cicle de monòlegs amb José Corbacho, en Peyu, Agustín Jiménez, Beatriz Rico, Toni Moog i Miguel Miguel. La vuitena edició de la cita, que tindrà lloc al Horse Club de Santa Cristina d’Aro del 5 de juliol al 25 d’agost, oferirà també més de 250 actuacions musicals en vuit escenaris diferents i un concert intimista amb un aforament molt limitat d’Alfred Garcia el 28 de juliol.

L’artista de doma natural amb cavalls Santi Serracamps oferirà un nou espectacle eqüestre, La vida bona, amb l’artista Jaime de la Puerta Sevilla.

A més, La Santa ha reforçat l’oferta gastronòmica amb la incorporació d’un altre restaurant de servei complet: Le Clandestin, a càrrec del xef Joseba Cruz, un cuiner nòmada reconegut com a Cuiner de l’Any 2021 al Fòrum Gastronòmic de Barcelona. Le Clandestin se suma a Cañitas Maite, dels xefs Javier Sanz i Juan Sahuquillo, que compten amb una estrella Michelin a Albacete i una altra a Madrid.

També dins l’oferta gastronòmica, s’afegeixen a La Santa la bikineria i la gelateria de Rocambolesc d’Ale Rivas i Jordi Roca i el xocolater Lluc Crusellas, premi als World Chocolate Masters 2022 com el millor del món.

Més de seixanta parades rotatives de moda, accessoris i artesania i propostes familiars de tota mena, entre ells la nova activitat lumínica Magic Forest, completen la programació de La Santa per aquest estiu.