Obre a Corçà l’Espai 29, un local polivalent per a activitats culturals

Fins el proper 25 d’agost, acollirà l’exposició «La dansa de la vida» amb peces ceràmiques i collages d'Anna Canals i Fabien Chevillote  

Algunes de les peces exposades al nou Espai 29 de Corçà.

Algunes de les peces exposades al nou Espai 29 de Corçà. / DdG

DdG

Aquest proper diumenge, 14 de juliol (19.00), s’inaugurarà a Corçà l’Espai 29, un local polivalent que s’ha creat amb l’objectiu d’acollir-hi tota mena d’activitats relacionades amb l’àmbit de la cultura. Es faran, entre d’altres esdeveniments, exposicions, xerrades, actuacions musicals i també presentacions de llibres. Fins el proper 25 d’agost, l’Espai 29 ofereix l’exposició La dansa de la vida, que presenta una col·lecció de peces ceràmiques i collages, obra dels artistes Anna Canals i Fabien Chevillote. La inauguració comptarà amb l’actuació del grup The Sockss.   

El local està ubicat al número 29 de l’avinguda Costa Brava de Corçà, al costat d’un ampli aparcament, i disposa de dues sales interconnectades, a part d’un ampli espai exterior.

Mònica Marull, llicenciada en Belles Arts, és la coordinadora de l’Espai 29 i explica: "posem en marxa aquest projecte amb la voluntat de convertir aquesta sala multifuncional en un punt de trobada de tota mena d’esdeveniments que tinguin relació amb la cultura. Des de presentacions de llibres fins a xerrades de temes ben diversos, passant per concerts de grups de música, entre d’altres".

L’Espai 29 s’estrena amb l’exposició titulada La dansa de la vida, que es pot visitar fins el 25 d’agost. Està obert al públic de dijous a dissabte, de 6 de la tarda a 9 del vespre, mentre que els diumenges l’horari és d’11 del matí fins a les 2 del migdia. S’hi mostren peces ceràmiques i collages, obres úniques creades pels artistes del Baix Empordà Anna Canals i Fabien Chevillote.