Saltar al contingut principalSaltar al peu de pàgina

La Gavina reviu la seva llegendària “Nit d’Estrelles” amb jazz en viu i gastronomia d’autor

El mític hotel de S’Agaró celebra el 18 d’octubre una vetllada que combina l’esplendor dels anys daurats, música swing i un menú signat per xefs amb estrella Michelin i Repsol

La Gavina reviu la seva llegendària “Nit d’Estrelles” amb jazz en viu i gastronomia d’autor

La Gavina reviu la seva llegendària “Nit d’Estrelles” amb jazz en viu i gastronomia d’autor / CC0

Redacció

Redacció

S'Agaró

L’Hostal de la Gavina, joia hotelera del Mediterrani amb més de noranta anys d’història, es vestirà de gala el pròxim dissabte 18 d’octubre per reviure una de les vetllades més emblemàtiques del seu passat: la “Nit d’Estrelles”.

El majestuós hall de l’hotel es transformarà per una nit en un saló de música i sopar d’època, evocant aquells anys en què L’Hostal de la Gavina era punt de trobada d’artistes, diplomàtics i viatgers il·lustres. Sobre l’escenari, la banda Doc Scanlon’s Cool Cat Combo i la cantant Sibyla interpretaran un repertori de clàssics immortals del swing i del jazz, amb temes de Frank Sinatra, Bing Crosby, Ella Fitzgerald o Louis Armstrong, així com melodies franceses com La vie en rose o peces de la banda sonora de Midnight in Paris.

En l’àmbit gastronòmic, els xefs Romain Fornell (1 estrella Michelin), José Pulido i Oriol Fernández (2 Sols Repsol) oferiran un menú inspirat en l’elegància atemporal del mític hotel. El plat protagonista serà la sopa de tòfona i foie “Eliseo”, un homenatge al restaurant històric que va marcar tota una època.

Sota el lema “Live Jazz & Cena Gastronómica”, la vetllada promet una experiència sensorial única: llum tènue, copes alçades, melodies envoltants i sabors refinats que conviden a deixar-se portar pel glamour dels anys seixanta.

Amb aquesta “Nit d’Estrelles”, L’Hostal de la Gavina reafirma el seu esperit més refinat i cosmopolita, aquell que durant dècades ha seduït a qui sap gaudir de l’art, la música i la bona taula davant del mar de S’Agaró.

El preu del sopar-concert és de 150 euros per persona.

Tracking Pixel Contents