11 de desembre de 2015
11.12.2015
Dominical

«Star Wars» a Girona: Dels cines Catalunya a l'era digital

Un reportatge al suplement Dominical d'aquesta setmana recorda que a Girona, «Star Wars» es va estrenar amb més de mig any de retard

11.12.2015 | 21:27
L´empresari Narcís Agustí entre els cartells de la primera pel·lícula de «Star Wars» i la que s´estrena divendres.

«Star Wars, el despertar de la fuerza», el primer lliurament de la tercera trilogia de la saga, arriba divendres que ve als cines de tot el món 38 anys després que la primera «Guerra de las galaxias» obrís la prolífica sèrie. Un reportatge al suplement Dominical d'aquesta setmana recorda que a Girona, «Star Wars» es va estrenar amb més de mig any de retard i va servir per inaugurar els desapareguts cinemes Catalunya del carrer Emili Grahit el 3 de juny de 1978. El Dominical inclou també, entre d'altres continguts, un reportatge sobre el nou llibre del gastrònom Jaume Fàbrega, «La cuina modernista», i un altre sobre l'explosió que es va produir fa cinquanta anys a la fàbrica Torras Hostench de Sarrià de Ter, que va provocar la mort de vuit treballadors i ferides a nou més.

Peu de foto: L'empresari Narcís Agustí entre els cartells de la primera pel·lícula de «Star Wars» i la que s'estrena divendres. (Foto: Marc Martí).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit