16 de gener de 2018
16.01.2018

Actes destacats

16.01.2018 | 11:37

Els actes de celebració dels 75 anys d´existència de La Molina van començar el mes de desembre passat, amb l´inici de la nova temporada d´esquí, si bé el gruix de les activitats programades arrenquen aquest mes de gener i s´allargaran fins el març. Se celebraran tant a l´estació com a Barcelona, i en destaquem alguns:

- 18 de gener: Presentació del llibre i el vídeo dels 75 anys de la Molina, elaborat per l´historiador Joan Carles Salmerón i l´editor gràfic Oriol Molas. A l´Espai Provença de Barcelona.

- Del 18 de gener al 4 de març: Exposició gratuïta La Molina: 75 anys estimant-te, situada a l´Espai Provença de Barcelona.

- A partir del 18 de gener: Sessions a la fotocabina a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, Sarrià i Provença, un repte per trobar el primer telecabina que l´any 1955 s´instal·la a la Tosa d´Alp, per fer-se una foto i compartir-la a les xarxes.

- 21 de gener: El bateig de neu by Decathlon se celebrarà a La Molina amb motiu del Dia Mundial de la Neu i del 75è aniversari del primer teleesquí.

- 17 de febrer: Jornada retro i nit de torxes, en homenatge als esquiadors pioners. Es tracta d´un dia dedicat a l´esquí dels 40, amb una Retro Cursa, amb una festa al mític bar Tirol i la baixada de torxes.

- 28 de febrer: Dia dels Nens/Consell Escolar.

- 2 de març: La Molina acull l´Estima Fest, la festa del 75è aniversari, amb actes com la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els sopars especials 75è Aniversari al refugi Niu de l´Àliga i al bar restaurant Costa Rasa. Es tancarà el dia amb un descens nocturn.

- 3 de març: Finals de la Copa del Món i lliurament de premis al sector dels Alabaus. Punt culminant de la celebració, amb actuacions musicals entre les quals destaca el concert d´Els Amics de les Arts, a l´aparcament del Telecabina de la Molina.

- 17 de març: Dia dels clubs i forfets de temporada, amb el dinar del 75è aniversari de la Molina, lliurament de premis i sorteig de regals. A la tarda, actuació del monologuista Javi Sancho de ComedyZoo al Palau de Congressos d´Alp.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Enllaços recomanats: Premis cinema