Els actes de celebració dels 75 anys d’existència de La Molina van començar el mes de desembre passat, amb l’inici de la nova temporada d’esquí, si bé el gruix de les activitats programades arrenquen aquest mes de gener i s’allargaran fins el març. Se celebraran tant a l’estació com a Barcelona, i en destaquem alguns:

- 18 de gener: Presentació del llibre i el vídeo dels 75 anys de la Molina, elaborat per l’historiador Joan Carles Salmerón i l’editor gràfic Oriol Molas. A l’Espai Provença de Barcelona.

- Del 18 de gener al 4 de març: Exposició gratuïta La Molina: 75 anys estimant-te, situada a l’Espai Provença de Barcelona.

- A partir del 18 de gener: Sessions a la fotocabina a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat, Sarrià i Provença, un repte per trobar el primer telecabina que l’any 1955 s’instal·la a la Tosa d’Alp, per fer-se una foto i compartir-la a les xarxes.

- 21 de gener: El bateig de neu by Decathlon se celebrarà a La Molina amb motiu del Dia Mundial de la Neu i del 75è aniversari del primer teleesquí.

- 17 de febrer: Jornada retro i nit de torxes, en homenatge als esquiadors pioners. Es tracta d’un dia dedicat a l’esquí dels 40, amb una Retro Cursa, amb una festa al mític bar Tirol i la baixada de torxes.

- 28 de febrer: Dia dels Nens/Consell Escolar.

- 2 de març: La Molina acull l’Estima Fest, la festa del 75è aniversari, amb actes com la Copa del Món de Snowboard Cross FIS i els sopars especials 75è Aniversari al refugi Niu de l’Àliga i al bar restaurant Costa Rasa. Es tancarà el dia amb un descens nocturn.

- 3 de març: Finals de la Copa del Món i lliurament de premis al sector dels Alabaus. Punt culminant de la celebració, amb actuacions musicals entre les quals destaca el concert d’Els Amics de les Arts, a l’aparcament del Telecabina de la Molina.

- 17 de març: Dia dels clubs i forfets de temporada, amb el dinar del 75è aniversari de la Molina, lliurament de premis i sorteig de regals. A la tarda, actuació del monologuista Javi Sancho de ComedyZoo al Palau de Congressos d’Alp.