Si vols saber quins són els 79 productes guanyadors de la 4a edició del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent visita’ns a: http://www.gironaexcellent.​cat

Els productes de Girona Excel·lent

Celler Roig Parals

Els productes de Girona Excel·lent

Roig Parals, SL

www.roigparals.cat

El celler Roig Parals fa aquest vi dolç natural amb raïm moscat de gra petit procedent de vinyes velles i sobremadurat a la planta. El moscatell és un dels vins dolços més clàssics de l’Empordà, generalment més dolços i florals. Roig Parals hi afegeix elegància i subtilesa.

Recuits de Fonteta

Recuits de Fonteta, SL

www.recuitsfonteta.com

El recuit de Fonteta va néixer el 1990, quan la família Martell va decidir recuperar la tradició ancestral dels recuits de drap, tan típics del Baix Empordà i de les Gavarres. Tradicionalment, eren embolicats amb draps de fil recuperables, però, per raons de seguretat alimentària, van ser substituïts per draps de cel·lulosa. El més apreciat dels seus recuits és l’elaborat amb llet de cabra, amorós i elegant.

Jardí botànic Marimurtra

Fundació Carl Faust

www.marimurtra.cat

Les abelles de 14 bucs distribuïts per les 4,5 hectàrees del jardí botànic Marimurtra, de Blanes, fan una de les mels més excepcionals que qualsevol persona pugui imaginar i tastar. Disposen del pol·len de les flors de 4.000 espècies provinents d’arreu del món. La Fundació Carl Faust, constituïda el 1951, recull anualment 150 quilos d’aquesta mel extraordinària.