Si vols saber quins són els 79 productes guanyadors de la 4a edició del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent visita’ns a: http://www.gironaexcellent.​cat

Els productes de Girona Excel·lent

Embotits Artesans Gori

Els productes de Girona Excel·lent

Gregori Lòpez Codina

www.embotitsgori.com

Embotits Artesans Gori, xarcuters a Sant Privat d’en Bas, a la Garrotxa, des del 1925, elaboren una intensa i saborosa baiona canònica, amb culata de pernil de porc, sucre, sal i pebre, que emboteixen en tripa natural i maduren al mas mateix, gràcies a una orientació geogràfica i unes condicions climàtiques favorables.

Cervesa artesana Minera

Cerveseria Santjoanina, SL

www.minera.cat

Cerveseria Santjoanina, que va començar en una antiga mina de carbó, elabora aquesta cervesa sota l’estil blond ale, de tradició belga. Tot i que no la filtren, tendeix a ser transparent, ja que ha estat sotmesa a una fermentació baixa. De color groc pàl·lid i escuma persistent i espessa, té una aroma dolça i de fruita molt madura i un sabor dolç amb final sec.

Cafès Cornellà

Pere Cornellà, SAU

www.cafescornella.com

Cafès Cornellà, empresa fundada el 1920, ha torrat aquest cafè en gra 100% aràbiga pensant en els baristes professionals i el sector de la restauració, per fer un cafè exprés canònic: crema de bombolla fina persistent i de color vermellós torrat, travessada per les línies fosques del tigrat.