Si vols saber quins són els 79 productes guanyadors de la 4a edició del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent visita’ns a: http://www.gironaexcellent.​cat

Els productes de Girona Excel·lent

Anxoves Callol i Serrats-L’Escala

Els productes de Girona Excel·lent

Fill de J. Callol Serrats, SL

www.callolserrats.com

La Colatura d’Anxova Selecció de Primavera, amb tota l’essència marina de l’anxova, es barreja amb oli d’oliva verge extra de l’Empordà, per aconseguir un condiment que transmet la dolçor i l’amargor de l’Empordà a amanides, pasta i diferents plats. Es tracta d’un nou producte ideat per la sisena generació de Callol Serrats, empresa fundada a mitjan segle XIX.

Collverd

Collverd Productes de l’Ànec, SA

www.collverd.com

El foie-gras sencer semicuit, elaborat al bany maria amb sal, pebre i algun licor o destil·lat, generalment armanyac, és una de les maneres més universals de consumir el fetge gras d’ànec o d’oca. Sol o amb pa torrat, patates al caliu o tòfona, per acabar arrossos i pastes, com a farciment o amb confitures, sigui de figues o de cítrics, el semicuit és deliciós.

Formatges la Balda

Pablo Garcia Garcia

www.labalda.com

La Balda és una formatgeria fundada el 2012 al Mas Vilotxa, de Granollers de Rocacorba, a la Vall del Llémena. Amb certificació ecològica, elabora formatges artesans amb llet crua d’explotacions properes. El Golany és un formatge deliciós i cremós de llet crua de vaca de pasta tova i pell mixta, florida i rentada, que ha madurat tres setmanes en cava.