Bellsolà ha realitzat, dins el marc de l'activitat preventiva planificada pel present any, tres exercicis pràctics de simulacre d'evacuació de la fàbrica de pa i brioxeria, per tal de testejar el seu Pla d'Autoprotecció. Els simulacres consistien en la simulació d'un foc en la secció de forns d'una de les línies productives de pa precuit. S'han portat a terme a cadascun dels tres torns de producció i hi han participat 260 treballadors.

Ecostream, filial del Grup Econcern especialitzada en projectes solars "clau en mà", va presentar ahir dues noves instal·lacions solars fotovoltaiques a les teulades de les empreses Mas Clarà del Domeny S.L i Feter Girona S.L., totes dues situades a la demarcació de Girona.

Els sistemes connectats a la xarxa elèctrica generaran una potència nominal de 50 i 100 quilowatts.

El benefici net de l'aerolínia irlandesa de baix cost Ryanair va caure el 47% en el primer semestre fiscal, fins al setembre passat, per situar-se en 214,6 milions d'euros, va informar ahir la companyia.

L'empresa amb seu a Dublín va ingressar 407,6 milions d'euros en el mateix període del 2007, segons va indicar en un comunicat

El fabricant de bombes d'injecció per a l'automoció Delphi ha presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) de suspensió de 800 contractes a la planta de Sant Cugat del Vallès durant 23 dies fins al segon semestre del 2009 per afrontar una caiguda de les vendes per la crisi del sector, segons van informar ahir fonts del comitè d'empresa.

El president de la Comisisió Europea, José Manuel Durao Barroso, es va mostrar ahir "molt confiat" en la participació d'Espanya en la cimera de Washington sobre la reforma del sistema financer internacional. Per una altra part la CE també va indicar ahir que Europa ha entrat en recessió, arrossegada per l'ensorrada de les grans economies del continent.