05 de novembre de 2008
05.11.2008
Treball

La Generalitat impulsa la formació de més professionals en la construcció i muntatge d'autocars

05.11.2008 | 19:04

La Conselleria d'Educació va signar avui un conveni amb l'escola de Secundària Montsoriu d'Arbúcies (Selva) pel que es crea un cicle formatiu que formarà professionals qualificats en la construcció i muntatge d'autocars.

Segons un comunicat, 50 alumnes i els treballadors de les empreses col·laboradores es beneficiaran del conveni, pel que els estudiants podran complementar la seva formació en aquestes empresa, i els treballadors podran accedir a la formació i obtenir la titulació corresponent.

El conveni respon a l'aplicació del Pla Estratègic de la Indústria Carrossera (PEIC) desenvolupat per l'Ajuntament d'Arbúcies i per les empreses Carrosseries Ayats, Beulas, Industrial Carrossera Arbuciense i Noge, coordinades per Pimec Girona.

El conveni respon, segons la Conselleria, a la demanda sostinguda de personal qualificat al camp professional de la construcció i muntatge d'autocars. Concretament, falten professionals en instal·lació i manteniment electromecànic de la maquinària, caldereria, soldadura i pintura industrial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema