13 de novembre de 2008
13.11.2008
pla específic

El Parlament reclama a l'Estat un pla de rescat per al sector de l'automoció

13.11.2008 | 20:34

El Ple del Parlament ha aprovat aquest dijous una moció en la qual encarrega la Generalitat a instar el govern espanyol a desenvolupar un pla específic de rescat per al sector de l'automòbil amb l'objectiu 'd'abordar amb garanties les conseqüències més extremes de l'eventual crisi econòmica'.

La moció s'ha aprovat per unanimitat de tots els membres de la cambra, tot i que s'ha produit un debat intens al Ple entre els grups. El text també demana a la Generalitat impulsar 'un conjunt d'ajuts de caràcter extraordinari per a la indústria de Catalunya per a combatre la gravetat de la crisi econòmica que l'afecta'.

La moció també demana mantenir les reunions periòdiques del Govern amb els agents socials i econòmics 'per a fer el seguiment de les qüestions industrials en general i concretament pel que fa al sector de l'automoció en el marc de la seva mesa sectorial', així com continuar amb l'execució de 'totes les accions i mesures aplegades en el nou Acord Estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana', especialment les que fan referència a la indústria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema