L'empresa de neteja Catalunya neta, amb seu a Caldes de Malavella, acumula diversos retards en el pagament de les nòmines als prop de 180 empleats. Avui es preveu una reunió de la direcció de la companyia amb representants sindicals, però la plantilla preveu alguna mobilització de cara a la setmana vinent.

Segons va explicar una treballadora, hi ha empleats que no cobren des de fa dos mesos, i alguns als quals es deuen fins a tres nòmines. Sense un comitè d'empresa constituït, els treballadors han parlat amb la UGT, responsables del qual es reuniran avui amb representants de la companyia.

A l'espera que aquesta reunió pugui donar resultats positius, els treballadors ja han convocat una concentració d'un quart d'hora a les portes de les oficines de l'empresa a les nou del matí de dilluns que ve.

Catalunya Neta es va fundar ?l'any 1994, i és la responsable dels serveis de neteja de dependències d'administracions públiques -com l'Ajuntament de Riudellots-, col·legis i diverses empreses privades.