14 de novembre de 2008
14.11.2008

El fons 3i compra la funerària Mémora

14.11.2008 | 01:00
Nou tanatori de Mémora a Girona.

El fons de capital risc ha adquirit tot l'accionariat de la companyia de serveis funeraris Mémora mitjançant una inversió de 187 milions d'euros, per donar suport a l'estratègia de creixement de la funerària, van informar ahir les empreses en un comunicat.
El total de la inversió de 3i inclou l'adquisició del capital, de deute i l'aportació de fons per a la funerària, que era propietat de Caja Madrid i Acciona, companyia que va acordar el passat 18 d'agost la venda de la seva participació del 75% a Mémora Inversions Funeràries al fons de capital risc.
A més, 3i ha assegurat el deute des de la firma del contracte de compravenda, per la qual cosa ha aconseguit el suport d'onze bancs, fet que el fons considera un èxit important en la conjuntura que travessa el sector financer.
El grup Mémora està fortament implantat a Girona, on es propietàri de diverses funeràries i tanatoris. Entre d'altres té presència a Girona, Salt, Banyoles, la Bisbal, Palafrugell, Palamós, Santa Coloma, Blanes i Maçanet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema