18 de novembre de 2008
18.11.2008
el 2009

Lufthansa es reforça al Prat amb tres vols diaris directes a Milà

18.11.2008 | 20:27

L'aerolínia alemanya Lufthansa reforçarà la seva presència al Prat amb la posada en marxa al febrer de tres vols diaris directes de dilluns a divendres entre Barcelona i l'Aeroport de Milà-Malpensa de manera que la capital catalana serà la primera ciutat a Espanya que té vols directes a ciutats no alemanyes.

Els nous vols suposaran un increment del 16% en el nombre d'operacions de la companyia a Barcelona (arribant a les 136 setmanals) i l'oferta de places superarà les 2.600 places cada setmana, un 18% més.

El director general de Lufthansa a Espanya i Portugal, Stephan Semsch, ha confirmat l'aposta de l'aerolínia per l'Aeroport de Barcelona, ja que ha recordat que el 47% de tots els passatgers de la companyia a Espanya té com a origen o destí El Prat.

"Barcelona seguirà sent un destí pel qual continuarem apostant amb força", ha afegit, i ha subratllat que Lufthansa ha acumulat fins a l'octubre un creixement del 5% en el nombre de passatgers a Catalunya. Ha recordat que l'aerolínia serà present en la nova terminal T-Sud de l'aeroport del Prat que es preveu que estigui en marxa de cara a l'estiu que ve.

A partir de març, Madrid també tindrà vols directes amb Milà, cosa que suposarà un increment del 13% de la capacitat de Lufthansa a l'aeroport de Barajas. En total, el creixement del nombre de passatgers de l'aerolínia a Espanya aquest any en nombre de passatgers se situa aproximadament en un 2,5%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema