18 de novembre de 2008
18.11.2008

La plantilla de Catalunya Neta de Cassà reclama els sous endarrerits

Els treballadors amenacen de fer una jornada de vaga aquest mateix dimecres

18.11.2008 | 01:00
Treballadors de Catalunya Neta.

Una cinquantena de treballadors de l'empresa de neteja Catalunya Neta de Cassà de la Selva es van concentrar ahir per reclamar que se'ls paguin els salaris endarrerits. Dels 160 treballadors que hi ha en plantilla, una desena fa dos mesos que no cobren, i la resta encara esperen que se'ls ingressi la nòmina de l'octubre. Els concentrats, la majoria dones, es van queixar que continuen complint amb la feina tot i que ja "de mala gana" perquè necessiten els diners. La plantilla va amenaçar de fer una vaga si aquest dimecres la direcció no els dóna garanties que cobraran. Des dels sindicats sospiten que la Seguretat Social ha embargat l'empresa.
De la trobada entre representants sindicals i l'empresa en va sortir el compromís que aquesta setmana es pagaran els salaris del setembre a les treballadores que fa dos mesos que no cobren.
Juan Josep Morales (UGT) va alertar que el sector de la neteja és un altre dels que pateix els embats de la crisi. "Ens trobem que les administracions públiques retallen la partida pressupostària, i les partides més afectades són les de serveis", va explicar el portaveu sindical.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema