Segons ha explicat el representant de la Federació de Serveis de la UGT a les comarques gironines, Joan Josep Morales, l'empresa addueix que la Seguretat Social es queda el pagaments que els fan els clients dels serveis i que està a l'espera d'una resposta. Aquest mateix migdia, els treballadors han decidit en assemblea anar a la vaga i aquesta tarda els tres sindicats amb afiliació a l'empresa -CCOO, UGT i CGT- decidiran el dia.

Dels 160 treballadors que hi ha en plantilla, una dotzena fa dos mesos que no cobren i la resta encara esperen que se'ls ingressi la nòmina de l'octubre. La inquietud ha augmentat entre la plantilla que ja no vol esperar més i que el passat dilluns ja es va manifestar davant l'empresa per demanar a la direcció que els pagui.

En aquella manifestació, es va decidir donar de marge a l'empresa fins aquest dimecres per presentar alguna documentació que els garantís el pagament. Però Morales ha explicat que l'empresa no ha presentat cap documentació i que continua al·legant problemes amb la Seguretat Social que, segons els transmet la direcció, es queda els pagaments dels clients.

Morales ha dit que tenen la sospita que l'administració hagi embargat l'empresa per pagaments pendents a la Seguretat Social ja que, tot i que els clients paguen, els diners es desvien directament a la Seguretat Social.

Davant de la situació, els treballadors han decidit anar a la vaga i aquesta tarda està prevista una reunió entre la UGT, CCOO i CGT per crear el comitè de vaga, decidir el dia de la protesta i comunicar-ho al Departament de Treball.