25 de novembre de 2008
25.11.2008
40 Años
40 Años
Crisi

Zapatero diu que el Govern s'esforçarà "fins on pugui legalment" per donar suport a l'automòbil

25.11.2008 | 13:04

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anunciat avui que el Govern s'esforçarà "fins on pugui legalment" per donar suport al sector de l'automòbil, i alhora ha insistit que qualsevol mesura s'adoptarà de manera coordinada amb la Unió Europea.

"Ens esforçarem al màxim fins on puguem legalment per mantenir aquest baluard de capacitat exportadora i d'innovació", ha manifestat Zapatero, en el marc d'unes jornades organitzades per 'The Economist', després de ser preguntat sobre l'automoció pel futur president de Renault d'Espanya, Jean-Pierre Laurent.

Zapatero ha destacat que existeix una acció planificada del Govern de suport al sector, i ha avançat alhora que la Comissió Europea donarà a conèixer demà el seu pla d'acció. Al cap de l'Executiu li consta que l'automòbil "tindrà una consideració especial" en aquest pla.

"Estic en espera de conèixer la literalitat del pla europeu, però puc transmetre tranquil·litat. El que fem estarà coordinat amb la Unió Europea. Sóc conscient de la importància de l'exportació, i no podem actuar sols", ha afegit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema