Caixa Girona no preveu incrementar la seva xarxa d'oficines. Així ho va assegurar ahir el director general de l'entitat, Jordi Blanch, qui també va indicar que l'obra social de Caixa Girona posarà més accent en programes assistencials en els propers exercicis i que les accions destinades a l'àmbit cultural "han arribat al seu màxim pressupostari".

En una entrevista a Ràdio Girona, Jordi Blanch va indicar que Caixa Girona gaudeix de "bona salut", tot i indicar que "com la resta d'entitats financeres, aquest any i el proper, els creixerments de volum de negoci seran petits, i per tant guanyarem una mica menys que en anys anteriors".

En qualsevol cas va assegurar que no havien deixat de finançar cap projecte viable, si bé va admetre que l'escenari econòmic actual els fa ser realistes a l'hora d'evaluar els plans de viabilitat que els presenten.

"No és previsible, i més en les actuals circumstàncies, obrir noves oficines", va assegurar el primer directiu de Caixa Girona en ser preguntat per la implantació territorial de la caixa. Actualment, l'entitat gironina té prop de 250 oficines, "amb presència a tot Catalunya, molt forta a Girona i selectiva a Lleida, Tarragona i Barcelona", va dir Blanch.

En l'entrevista també va fer referència a l'obra social de l'entitat, Blanch va indicar que les activitats culturals que finança "són més visibles" que les de caràcter assistencial. "En els propers exercicis caldrà posar més l'accent en activitats assistencials, de suport a persones en dificultats", va assenyalar. Per al director general de Caixa Girona, les accions culturals de l'obra social "han arribat, probablement, al seu màxim pressupostari".