27 de novembre de 2008
27.11.2008
Fira de Girona

El sector dels casaments aguanta la crisi i es manté el nombre d'expositors al saló Tot Nuvis

27.11.2008 | 18:29

La crisi sembla no haver afectat al saló Tot Nuvis que organitza Fira de Girona per 16ena vegada ja que es manté pràcticament el nombre d'expositors respecte l'any passat.

Els dies 28, 29 i 30 de novembre, fins a 160 expositors oferiran els seus serveis en vestuari, hostaleria, fotografia o llistes de nuvis a les parelles que pensen en casar-se, una xifra que supera els 158 de l'edició anterior. Durant els dies de la fira també s'han organitzat diverses activitats com actes per aconsellar als nuvis a l'hora de triar la música, quin tipus de reportatge fotogràfic contractar o quina roba és la més adient.

El saló s'inaugura el proper divendres a les quatre de la tarda i dissabte i diumenge estarà obert des de les onze del matí fins a les nou del vespre. Durant aquests dies, els interessats podran informar-se sobre les millors opcions i ofertes a l'hora de preparar un casament.

Per sectors, dels 160 expositors, un 32% està dedicat a l'hostaleria i restauració, el 29% a la fotografia i la imatge, el 17% a la roba dels nuvis, la llenceria, joieria i perruqueria, el 6% a les flors, regals i d'altres atencions i el 7% a les agències de viatge i d'altres serveis d'organització, entre d'altres.

Durant els dies del saló també hi haurà nombrosos sortejos pels assistents de dies d'hotel, jocs de maletes o descomptes en viatges i hotels i desfilades sorpresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema