Els dies 28, 29 i 30 de novembre, fins a 160 expositors oferiran els seus serveis en vestuari, hostaleria, fotografia o llistes de nuvis a les parelles que pensen en casar-se, una xifra que supera els 158 de l'edició anterior. Durant els dies de la fira també s'han organitzat diverses activitats com actes per aconsellar als nuvis a l'hora de triar la música, quin tipus de reportatge fotogràfic contractar o quina roba és la més adient.

El saló s'inaugura el proper divendres a les quatre de la tarda i dissabte i diumenge estarà obert des de les onze del matí fins a les nou del vespre. Durant aquests dies, els interessats podran informar-se sobre les millors opcions i ofertes a l'hora de preparar un casament.

Per sectors, dels 160 expositors, un 32% està dedicat a l'hostaleria i restauració, el 29% a la fotografia i la imatge, el 17% a la roba dels nuvis, la llenceria, joieria i perruqueria, el 6% a les flors, regals i d'altres atencions i el 7% a les agències de viatge i d'altres serveis d'organització, entre d'altres.

Durant els dies del saló també hi haurà nombrosos sortejos pels assistents de dies d'hotel, jocs de maletes o descomptes en viatges i hotels i desfilades sorpresa.