09 de gener de 2009
09.01.2009
components plàstics per a l'automoció

L'ERO de Mecaplats preveu acomiadar 71 persones

09.01.2009 | 19:52

L'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que ha presentat la planta de Neyr Platiques Spagne, coneguda com Mecaplats i ubicada al polígon dels Plans d'Arau de la Pobla de Claramunt, preveu acomiadar 71 persones, 28 de mà d'obra directa 43 d'indirectes entre el mes de gener i el juny.

Mecaplats, que es dedica a la fabricació de components plàstics per a l'automoció, al·lega una disminució de les comandes i, segons el comitè d'empresa, deixa entreveure que necessita una reestructuració dels llocs de treball després d'anys sense beneficis. Neyr Platiques Spagne té actualment 291 persones en plantilla. La negociació de l'ERO es preveu que s'allargui fins la setmana que ve.

Durant els darrers dies, el comitè de treballadors està negociant amb la direcció i espera substituir l'extinció d'aquests contractes per la suspensió temporal o la congelació dels salaris.

A més, el comitè de treball s'ha reunit aquest divendres amb l'alcalde de la Pobla de Claramunt per sol·licitar la seva 'complicitat'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema