11 de gener de 2009
11.01.2009
Barajas

La situació del vols d'Iberia afectats per la nevada millora mica en mica i encara queden passatgers per recol·locar

11.01.2009 | 18:53

La situació dels vols d'Iberia, afectats pel tancament de l'Aeroport de Barajas el divendres i els problemes addicionals amb el gel, millora de mica en mica, mentre encara queden passatgers per recol·locar en altres vols d'Iberia o altres companyies i fins i tot en autobusos i en el TGV.

Per aquest diumenge, Iberia té previstos un total de 712 vols, dels quals gairebé 600 tenen origen o destí a l'Aeroport de Barajas, i també està previst que es cancel·lin una quarantena de vols, segons ha informat la companyia aèria en un comunicat.
La situació dels vols d'Iberia afectats per la nevada de divendres millora mica en mica i es tendeix a la normalitat. La companyia aèria ha explicat en un comunicat que des de divendres i fins aquest diumenge s'han allotjat més de 8.000 persones en hotels, ha contractat 25 vols en altres aerolínies i ha reforçat la plantilla per contribuir a solucionar els problemes generats pel tancament de l'aeroport, amb 300 noves contractacions i 2.000 empleats.

Per aquest diumenge, Iberia té previstos un total de 712 vols, dels quals gairebé 600 tenen origen o destí a l'Aeroport de Barajas, centre d'operacions de la companyia. Així mateix, està previst per aquest diumenge la cancel·lació d'uns quaranta vols en tota la xarxa, tot i que en la majoria dels casos es tracta de la tornada a Madrid de vols que aquest dissabte no van poder sortir. Iberia recol·loca els passatgers d'aquests vols en altres vols d'Iberia o d'altres companyies i fins i tot en autobusos i enel TGV.

Durant la matinada d'aquest diumenge i primeres hores d'aquest dilluns, surten els vols de llarg trajecte en direcció a Buenos Aires, Lima, Montevideo, Bogotà i Mèxic que no van sortir aquest dissabte perquè els pilots van renunciar a viatjar al·legant que sinó haurien superat el temps màxim d'activitat, malgrat podrien haver volat d'acord amb la Llei de navegació aèria. Aquesta actitud va dificultar la recuperació de l'operació, amb el consegüent perjudici per als clients, a qui la companyia ha reiterat les seves disculpes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema