El Grup Oller, un dels principals fabricants de taps de suro per a cava, xampany i vins escumosos del país, va anunciar ahir l'adquisició, de la Societé Industrielle des Bouchons de Liège (SIBEL), les seves marques Sibel i Trouchon Jano, així com la seva cartera de clients. Amb aquesta adquisició, la filial productiva d'Oller a França assumeix la fabricació de les plantes de Sibel.

L'objectiu de l'operació és consolidar la presència del Grup Oller com a proveïdor clau en una de les regions vinícoles més exigents del món. Fundat originàriament fa 118 anys a la regió de la Xampanya, el Grup Oller ha servit a centenars de prestigioses bodegues de la Xampanya, des de la seva unitat de producció de Reïms.

L'adquisició de la prestigiosa marca de taps de xampany de dos discs, Sibel, i la seva cartera de clients, farà incrementar la capacitat de producció d'Oller en 40 milions d'unitats per any, tot ampliant, amb més de 200, la seva cartera de clients actual.

El volum de vendes, després d'aquesta compra, s'espera que arribi als 170 milions de taps, els quals seran distribuïts a més de 600 clients de les regions vinícoles més importants del món a França, Estats Units, Itàlia i Espanya.

A més, l'operació permetrà integrar les polítiques de qualitat d'ambdues entitats. Tanmateix, la integració vertical d'Oller, que va des de la compra de la matèria primera, la seva producció, el control de qualitat i les polítiques d'I+D, es completarà amb l'aportació del comprovat knowhow i l'experiència en el mercat de Sibel.