El rumor d'una possible marxa de la producció que l'empresa de dolços Haribo té al municipi alicantí de Crevillent s'ha convertit en una realitat. Dilluns al migdia, la direcció de l'empresa d'origen alemany va comunicar oficialment als representants dels treballadors la decisió de tancar les seves instal·lacions, que donen feina a 119 persones, i centralitzar tota la seva producció a la planta de Cornellà del Terri, a Girona.

Una hora després de comunicar-ho als treballadors, Haribo difonia un comunicat on assegurava que "la decisió suposarà el trasllat a aquest centre de l'activitat que actualment es desenvolupa a la planta de Crevillent, fins ara dedicada a la producció de regalèssia".

A més, Haribo assegurava que "la companyia està decidida a mantenir els llocs de treball dels 119 empleats de Crevillent facilitant el seu trasllat a Cornellà del Terri. Per a això posarà en marxa diverses mesures de suport". Finalment, el comunicat justificava que "la companyia ha pres aquesta mesura amb la finalitat de garantir la seva competitivitat a Espanya i assegurar la producció al nostre país".

A partir d'ara, empresa i representants sindicals iniciaran una ronda de negociació per fixar, tant les condicions del trasllat com les possibles indemnitzacions per als que deixin l'empresa.