09 de març de 2011
09.03.2011

Zyncro, del figuerenc Dídac Lee, es prepara per l'expansió internacional

Ja és present als EUA i l'Argentina i vol ampliar el seu camp d'actuació al Japó, Brasil, Israel, Rússia i Pakistan

09.03.2011 | 01:00
Dídac Lee.

Zyncro, impulsada pel figuerenc Dídac Lee, es prepara per la seva internacionalització. Pocs mesos després d'entrar en funcionament, aquesta plataforma de gestió de la comunicació interna per empreses i organitzacions, ha captat 1,2 milions d'euros d'inversors privats i finançament públic. El projecte Zyncro ?interrelaciona els conceptes d'intranet, de xarxa social i de disc dur virtual.
Disposa d'un espai de microblogging on els membres d'un equip poden comunicar-se, publicar comentaris i compartir idees. Zyncro també permet recollir el minutatge de les reunions, fer seguiment de tasques i gestionar equips. En definitiva, unir en una única plataforma  intranet i extranet corporatiu. El funcionament de Zyncro ées basa en un mecanisme similar al de les xarxes socials més conegudes.
Zyncro és actualment a Barcelona, Sillicon Valley (EUA) i Tandil (Argentina). El projecte es constitueix a dia d'avui com una companyia independent amb una solució disponible en 3 idiomes (anglès, castellà i català). Gràcies a l'impuls d'aquest capital i al creixent èxit comercial de Zyncro, la previsió en aquesta nova etapa és ampliar la presència al Japó, Brasil, Israel, Rússia i Pakistan.
 Per a Dídac Lee, "és una gran satisfacció veure com les idees es materialitzen en projectes il·lusionants i és un honor poder comptar amb la confiança de tan il·lustres inversors". L'empresari figuerent afegeix que "l'entreprise 2.0 (o com vulgueu dir-li) és una de les següents onades en matèria de software empresarial i Zyncro vol ser en la cresta d'aquesta onada".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit