11 de març de 2011
11.03.2011
A les autonomies

Salgado demana més 'esforços' per reduir el dèficit

La vicepresidenta econòmica creu que Moody's s'ha precipitat publicant els fons necessaris del sector financer

10.03.2011 | 11:21

La vicepresidenta econòmica, Elena Salgado, ha demanat a les autonomies que facin 'més esforços' per reduir el dèficit econòmic, arran de la rebaixa de la capacitat creditícia que ha fet pública aquest dijous l'agència Moody's.

Després de reconèixer que la perspectiva ja era 'negativa', Salgado ha insistit en què cal estalviar més 'perquè el dèficit es recondueixi' i aquest estalvi correspon 'sobretot a les comunitats', a les que el govern espanyol haurà de 'controlar', ha afegit. La vicepresidenta econòmica creu que Moody's s'ha precipitat publicant els fons que necessitarà el sector financer perquè el Banc d'Espanya n'informarà aquesta tarda.

Elena Salgado ha demanat més 'esforços' a les autonomies després de conèixer-se les dades de Moody's, però ha mostrat 'alguna discrepància' respecte dels fons que l'agència d'avaluació del risc dóna sobre els fons que necessitaran bancs i caixes per recapitalitzar-se, ja que, al seu parer, el 'dubte s'hauria resolt esperant aquesta tarda les informacions del Banc d'Espanya'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema