El president de Renault, Carlos Ghosn, i el número dos de la multinacional francesa, Patrick Pélata, han demanat públicament disculpes als tres treballadors de l'empresa acomiadats per un suposat cas d'espionatge industrial, que finalment no va existir i que ara l'empresa presenta com una estafa.

A través d'un comunicat, Ghosn i Pélata van presentar "les seves sinceres disculpes" als tres empleats. "Lamentem, personalment i en el nom de Renault, haver acusat erròniament els senyors Balthazard, Rochette i Tenenbaum en aquest cas".

Així mateix, els dos màxims responsables de la firma del rombe van expressar el seu compromís de "reparar el dany" als tres acomiadats i a restaurar el seu honor davant l'opinió pública.

A més van lamentar els perjudicis causats als acomiadats i a les seves famílies, i van anunciar que es reuniran amb els afectats tan aviat com sigui possible.

Renault ha anunciat que les seves accions legals, orientades inicialment a aclarir el suposat cas d'espionatge industrial, es dirigeixen ara a demostrar que l'empresa ha estat víctima d'una estafa organitzada. Aquest cas va estar a punt de provocar un conflicte diplomàtic entre França i la Xina.