04 de juny de 2011
04.06.2011
Reunió a Palau

El Govern diu que continuarà donant suport a Spanair

Artur Mas afirma que la Generalitat continuarà treballant perquè sigui una companyia estratègica a Barcelona

03.06.2011 | 17:01

El govern català continua compromès a ajudar Spanair en el seu camí per convertir-se en una companyia estratègica a Barcelona, segons que ha explicat avui el president de la Generalitat, Artur Mas.

Mas ha rebut avui a la Generalitat els presidents de les aerolínies de l'Star Alliance, acte en el qual el president català ha dit que Spanair està fent "un bon treball" i que el govern català seguirà ajudant Spanair per aconseguir el seu objectiu i fer de l'aeroport del Prat un "hub" de connexions.

Encara que Mas no s'ha referit als cinc milions que el pressupost de la Generalitat destina aquest any a fomentar la consolidació de Spanair, el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, en declaracions als mitjans, ha assenyalat que aquesta quantitat correspon a "pagaments plurianuals anteriors".

Mas ha donat les gràcies a Star Alliance per donar suport a Spanair en l'objectiu de fer del Prat un aeroport "hub".

El president de la Generalitat ha explicat als directius de les 27 aerolínies que formen la Star Alliance, que aquests dies es reuneixen a Barcelona, que Catalunya té alguns problemes econòmics però que aquesta situació se superarà, bàsicament, gràcies a les exportacions i al turisme.

També ha explicat que la Generalitat vol ser decisiva a l'hora de gestionar el Prat, dins del nou model de gestió que està dissenyant el Govern espanyol.

El president de Star Alliance, Jaan Albrecht, ha destacat que Spanair està complint amb el seu objectiu de connectar Barcelona amb el món i que espera que la Generalitat segueixi donant suport a Spanair, el president de la qual, Ferran Soriano, ha agraït el suport de l'aliança.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema