La cadena d'establiments de mobles i decoració Modica, amb seu a Girona, ha incorporat sis nous punts de venda a la seva xarxa, que que ja compta amb onze locals a tot l'Estat. Així mateix, la companyia ha desenvolupat una nova aplicació per a dispositius mòbils, disponible tant per a sistemes operatius OS (iPhone, iPad i iPod) i Android.

La cadena de botigues es va constituir el 2006 i avui compta amb onze establiments associats arreu de l'Estat: Barcelona, Blanes, Burlada, Castelló de la Plana, Illescas -pròximament-, Màlaga, Manresa, Oiartzun, Sueca, Vilanova i la Geltrú i Girona, on hi ha la central. La meitat d'establiments s'han incorporat a Modica durant els últims dotze mesos, el que confirma la dinàmica de creixement d'aquesta cadena de botigues de mobles i decoració per a la llar.

Pel que fa a l'aplicació per a dispositius mòbils, aquesta comença amb una sèrie de preguntes de l'assistent personal -la Mònica-, que a mesura que va coneixent els gustos i tendències de l'usuari el guia cap a un tipus de moble en concret. El sistema també inclou el catàleg complet de mobles i complements de la cadena, amb totes les seves referències pel que fa a menjadors, salons, dormitoris, etc. Gràcies a aquesta aplicació la col·lecció s'actualitza a mesura que s'incorporen novetats al catàleg.