Pimec Girona ha dissenyat un servei de suport tècnic a les petites empreses exportadores de la demarcació. La patronal va explicar que "els darrers temps, moltes empreses han manifestat a Pimec la necessitat d'incrementar la seva activitat a nivell internacional, ja sigui per abordar algun mercat per primera vegada, o bé per aconseguir continuïtat en mercats on prèviament hi ha hagut vendes de forma esporàdica, degut a la caiguda de la demanda interna".

El servei que ara es crea a Girona posa a disposició de les empreses un equip de tècnics internacionals que portaran a terme totes les accions requerides per l'empresa segons el seu nivell d'internacionalització, tant des de l'anàlisi i suport en l'estratègia de desenvolupament del negoci als mercats exteriors, com des de la prospecció i consolidació dels mercats internacionals.

Demà, entre les 9 del matí i les 6 de la tarda, Pimec Girona organitzarà sessions individuals i personalitzades de 60 minuts aproximadament cadascuna per presentar aquest nou servei de la mà de professionals de llarga experiència.