Diari de Girona ha posat a la xarxa les ofertes de feina de 12.000 empreses d'arreu de l'Estat a través d'Iberempleos.es, un nou portal de recerca de feina per Internet. La pàgina web posa a l'abast del lector ofertes de treball d'empreses que operen al conjunt de l'Estat i té com a objectiu convertir-se en un dels portals de reclutament en línia de referència en el mercat estatal. Actualment, el portal de recerca de feina disposa d'una base de dades amb més de cinc milions de currículums.

La web arriba als lectors fruit d'un acord entre el grup Editorial Prensa Ibérica, propietari de Diari de Girona, i la Red Trabajar, líders en el mercat. A través de la pàgina web diaridegirona.cat, empreses i candidats poden accedir gratuïtament a Iberempleos.es, que actualment té més de 4.500 ofertes de feina a la demarcació de Barcelona.

De disseny senzill i intuïtiu, el nou portal de recerca d'ocupació posa en contacte de manera ràpida i eficaç qualsevol tipus de perfil professional amb les oportunitats de treball ofertes per empreses que operen a l'Estat.

A través d'un senzill procés de registre i una vegada pujat el currículum, l'usuari pot començar a fer les recerques de les ofertes que s'adaptin més bé al seu perfil i interessos, ja sigui a Catalunya o bé a la resta de l'estat. Si es dóna d'alta en una de les ofertes, l'usuari coneixerà en tot moment en quin estadi del procés de selecció es troba. Iberempleos.és es perfila, a més a més, com un mitjà efectiu per a les empreses ja que és una fantàstica eina per gestionar processos de selecció de personal.

Entre els avantatges que ofereix Iberempleo.és destaca el seu objectiu de maximitzar l'afinitat dels perfils professionals que ofereix, de manera que les empreses trobin no el nombre possible més alt de candidats, sinó únicament els que estiguin més ben capacitats i que realment compleixin els seus requisits.