28 de juny de 2011
28.06.2011
Deute

Salgado: "L'Estat continua en el punt de mira"

La ministra, però, assegura que no "s'estarà a la vora de cap rescat" i destaca el bon finançament del país

27.06.2011 | 12:47

La vicepresidenta segona i ministra d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, ha admès que l´Estat espanyol segueix estant "al punt de mira" dels mercats financers i no ha descartat que la prima de risc pugui arribar als 300 punts bàsics "de manera puntual ".

Salgado ha indicat, en declaracions a TVE recollides per Europa Press, que en un moment determinat "de tensió" és possible que la prima de risc amb el bo alemany pugui arribar als 300 punts bàsics, si bé ha apuntat que seria de manera "puntual" i que en cap cas estaria en aquest nivell de manera permanent.

La ministra ha afirmat que l´Estat "no estarà al límit" del rescat, tot i reconèixer que el país està sotmès "a moltíssima tensió". "Espanya se segueix finançant molt bé, cada vegada que fem una emissió no tenim cap problema", ha reiterat.

D'altra banda, ha avançat que el govern espanyol ajornarà un any la posada en marxa del 'fons austríac' inclòs en la reforma laboral, ja que el comitè d'experts creat pel Ministeri de Treball ha indicat que per a això seria necessari augmentar les cotitzacions socials i, segons Salgado, en aquest moment "no sembla oportú".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema