L'empresa catalana Marevendis Agua de Mar revoluciona el mercat amb un nou producte gastronòmic a l'abast del públic en general, Mediterránea Agua de Mar. Es tracta d'aigua de mar del Mediterrani envasada, concretament extreta de la Costa Brava, per a usos gastronòmics.

La idea va sorgir fa dos anys per dos joves emprenedors de 28 i 34 anys veïns de Sant Celoni i Barcelona i s'ha materialitzat aquest passat cap de setmana amb una primera comercialització en l'àmbit estatal i a través de la gran distribució de 3.000 envasos, d'1,5 i 3 litres a un preu de 2,40 i 4,60 euros, respectivament. El producte es dirigeix al consum de particulars però també a restaurants per a usos culinaris.

L'empresa extreu l'aigua de la Costa Brava, en un punt fix i dos de mòbils a l'entorn bàsicament de Palamós i Blanes. Uns punts d'abstracció que van decidir després d'un ampli i científic estudi marí del conjunt del litoral català.

Després es transporta fins a Llinars del Vallès, on es du a terme el procés de filtratge i purificació de l'aigua, a través d'un sistema mecànic, totalment natural, sense fer ús de productes químics.