Roberlo, empresa amb seu a Riudellots i especialitzada en la fabricació i desenvolupament de productes químics principalment per a la reparació de l'automòbil i el sector de la construcció, ha assolit la major quota de vendes a l'exterior de la seva història arribant a ser un 75% de la xifra de negoci.

L'empresa gironina va començar el procés d'internacionalització a principis de 1990 i aquest fet l'ha convertit en una empresa capdavantera com a fabricant europeu en els sectors de l'automoció i la construcció. Roberlo actualment té presència comercial en més de 80 països, disposa de planta productiva a Riudellots de la Selva, Santa Cristina d'Aro, Brasil i Rússia i té un total de 9 filials repartides per tot el món.

El rècord exportador coincideix amb la presentació de la seva nova imatge corporativa creada amb l'objectiu de reflectir l'evolució que ha tingut l'empresa gràcies a la seva internacionalització i per evidenciar el seu nou rol com a fabricant de pintura després de l'adquisició de Gespaint de Santa Cristina d'Aro.

El nou logotip s'ha presentat a la fira Automechanika de Frankfurt, acompanyat del nou lema de marca "Changing color values" (canviant els valors del color). En aquest certàmen, el més important del sector a Europa, també s'hi han presentat nous envasos amb un disseny completament renovat

Roberlo, que l'any passat va facturar 45 milions d'euros, compta amb més de 150 treballadors a les seves instal·lacions gironines i ?gairebé 300 a tot el món.