Banc Sabadell va culminar ahir amb èxit la integració operativa i tecnològica de Banc CAM, donant a llum al quart grup financer espanyol, amb un volum d'actius que supera els 164.000 milions d'euros i una xarxa de més de 1.800 oficines a Espanya. Segons va informar l'entitat, durant el cap de setmana es van traspassar 1.300 milions de registres d'informació dels clients de la CAM al sistema operatiu del Banc Sabadell. Entre el divendres i el diumenge es van fusionar 600 oficines i es van canviar els rètols de 236 oficines: 87 a la Comunitat Valenciana i Múrcia, i 149 a Balears i altres territoris.

El director general de Banc Sabadell responsable del procés d'integració, Miquel Montes, va considerar que l'actitud de la CAM ha estat "excel·lent, assimilant en poc temps el canvi de cultura i els nous procediments" durant els sis mesos que ha durat el procés.

Montes també va destacar la bona acollida que han obtingut dels clients de l'entitat, i va explicar que les pròximes setmanes, 400 persones procedents de les oficines d'altres direccions territorials del Sabadell es desplaçaran a sucursals de Sabadell CAM per oferir-los assessorament.