19 de desembre de 2012
19.12.2012

La Generalitat li encarrega un estudi econòmic sobre l'aeroport de Girona

19.12.2012 | 10:10
Domènec Espadalé (centre de la imatge) en una visita a l´aeroport.

La Cambra de Girona iniciarà a principis d'any un estudi econòmic sobre l'aeroport de Girona. Es tracta d'un encàrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat al Consell de Cambres de Catalunya, sobre els aeroports de Reus, Girona i Sabadell, i que tindrà Girona com a prova pilot.

Segons va explicar ahir Domènec Espadalé, l'estudi determinarà com es pot potenciar l'aeròdrom gironí, tant des del punt de vista del trànsit de passatgers i mercaderies, com des del punt de vista de la gestió aeroportuària.

Comerç i turisme
D'altra banda, el ple de la Cambra de Comerç va aprovar el projecte "Fes la Bossa", que busca potenciar el comerç i el turisme de municipis gironins a partir d'un acord amb altres municipis que siguin complementaris. Per exemple, que els comerços d'una localitat de la Costa Brava regalin una estada en un poble del Pirineu i viceversa. El projecte s'iniciarà a les comarques gironines però no es descarten acords amb municipis catalans i francesos. Així mateix, la Cambra de Girona, la de Barcelona, el clúster carni Innovac han signat un conveni per estudiar la potencialitat del transport ferroviari de mercaderies per a productes d'aquest sector.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit