La filial brasilera de l'empresa gironina Roberlo ha inaugurat una nova fàbrica, que permetrà començar a fabricar massilles gràcies a la línia de producció que s'ha construït en aquestes noves instal·lacions, va informar la companyia amb seu a Riudellots.

L'elaboració de massilles de polièster s'afegeix a les gammes de vernissos i aparells que ja s'estaven produint a la filial, amb la qual cosa s'aconsegueix més autonomia, competitivitat i velocitat de resposta en l'exigent mercat brasiler.

La companyia afegeix que "l'objectiu d'aquesta inversió és clar i ben definit: ser líder en el mercat de reparació d'automòbils al Brasil, generant més negoci per als nostres distribuïdors i oferint als tallers la més alta tecnologia amb la millor relació qualitat-preu".

Roberlo és una empresa familiar especialitzada en el desenvolupament i en la fabricació de solucions per al repintat i la reparació de l'automòbil. També fabrica productes per sectors tan diversos com la indústria, la construcció, la nàutica i el bricolatge.

El grup té dotze filials arreu del món, fàbriques a Girona, Brasil i Rússia, presència comercial a més de cent països i dóna feina a 330 treballadors. El 80% de la seva facturació (més de 47 milions d'euros l'any passat) prové dels mercats internacionals.