El mes de maig de 2014, en plenes negociacions pel tancament de la planta de Torraspapel a Sarrià de Ter, la Generalitat va anunciar contactes amb una paperera per intentar salvar l'activitat industrial. Des d'aleshores, especialment des que la fàbrica va tancar definitivament a principis d'octubre, la Generalitat ha contactat amb inversors paperers oferint-los la possibilitat de reemprendre l'activitat en aquelles instal·lacions. De moment, cap d'aquests contactes ha prosperat.

En una resposta parlamentària, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig explica que han contactat amb diferents inversors potencials, però subratlla que "aquests processos tenen una maduració llarga". També recorda que en el cas de la planta de la Torras a Sarrià "hi ha uns actius productius dels quals cal valorar-ne la idoneïtat per a un nou procés", diu Puig, en referència al fet que, a banda de les naus i els solars que Torraspapel ha deixat lliures, també caldrà valorar si la maquinària és adient.

Més de la meitat dels 132 treballadors afectats pel tancament de la fàbrica de Sarrià de Ter es va recol·locar en altres fàbriques de la mateixa companyia. De la resta d'empleats, 36 es van acollir a un pla de rendes per a majors de 55 anys, i 23 van pactar el seu acomiadament.