Els Premis Digitals de Girona E-Tech 2014, coorganitzats per l'Associació d'Empresaris de Noves Tecnologies de Girona i Diari de Girona, farà un reconeixement especial en la seva gala d'aquest dimecres a l'Auditori al figuerenc Dídac Lee, a qui s'atorgarà en mà el Premi Honorífic per la seva llarga trajectòria en el sector i per haver-se convertit en un referent tant en l'aspecte empresarial com en el d'innovació.

Lee, nascut el 1974 i autodefinit com un emprenedor per vocació, rebrà en persona el guardó en una gala en la qual també s'entregaran deu premis més, entre els quals els de Millor empresa TIC emergent, Millor trajectòria d'una empresa TIC, Premi a la recerca i a la innovació i Premi a l'aplicació de les TIC a l'empresa.

L'entrega del premi a Lee serà el punt àlgid de la gala. El figuerenc va fundar la seva primera empresa als 21 anys -un proveïdor d'Internet- i des d'aleshores n'ha creat quinze. Actualment és conseller delegat d'Inspirit, una acceleradora de start-ups que, a més, participa en empreses de base tecnològica de clar perfil innovador. El grup dóna feina a uns 400 treballadors i té presència a Barcelona i Madrid, i a països com el Brasil, Mèxic, la Xina, i els Estats Units. A mes, Lee és un dels pares del grup Tradeinn, una xarxa de botigues online especialitzades en venda de material esportiu amb més de 300.000 clients, 100 treballadors i present a 220 països.

L'Auditori de Girona ha estat l'espai escollit per acollir la gala dels Premis Digitals E-Tech. L'acte començarà a les 8 del vespre i és obert al públic, però per la seva capacitat limitada cal fer reserva de plaça contactant amb l'AENTEG a www.premisetech.com.

Els Premis Digitals de Girona E-Tech són possibles gràcies a la col·laboració de Catalunya Caixa, Grup Miquel, GNA i Efimàtica.