La borsa d'Atenes ha viscut una setmana d'alt nerviosisme i volatilitat, marcada per les reaccions del mercat a la gira del primer ministre, Alexis Tsipras, i el seu ministre de Finances, Yanis Varufakis, que finalment va concloure amb alces respecte a dilluns, però amb els bons sota forta pressió. La setmana va acabar amb l'índex general en 803,36 punts, un 1,97% per sota de la jornada anterior però un 11,58% per sobre del nivell de dilluns.

Els tres primers dies havia viscut un fort repunt alimentat per les declaracions de Varufakis, que en la seva gira europea va assegurar que Grècia no buscava ja una quitança del seu deute sinó un canvi de bons. Aquesta redefinició va conduir al fet que dimarts l'índex general registrés al tancament una pujada del 11,27%.

Dimecres, jornada en què el Tresor va col·locar amb un resultat magre la primera subhasta de Lletres des que l'equip de Tsipras assumís el govern, la Borsa va viure una sessió molt volàtil que finalment es va tancar amb una pujada del 0,89%.

Dijous va arribar el gir radical i, després de l'anunci del Banc Central Europeu que deixava d'acceptar els bons grecs com a garanties en les seves operacions de refinançament, la Borsa va obrir amb una caiguda de gairebé el 7%. Aquestes caigudes, tanmateix, es van anar suavitzant al llarg del dia fins a tancar l'índex general amb un retrocés de només el 3,37%.