Som Energia, la cooperativa d'energia renovable amb seu al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona, celebra aquest dissabte la seva assemblea general en plena expansió. Està a punt d'arribar a 20.000 socis a tot l'Estat i presentarà un pressupost que contempla tancar el present exercici amb una facturació de 15 milions d'euros, amb un creixement anual del 66%, així com donar servei a 30.000 llars i empreses d'arreu de l'Estat.

Al llarg de la jornada d'avui es presentarà "Generation kWh", una innovadora proposta per impulsar de forma col·lectiva projectes de generació renovable, on el retorn de la inversió serà en kWh a la factura de les persones usuàries que hi participin. També es presentarà l'evolució dels canvis aprovats a la darrera Assemblea General pel que fa a la tarifa elèctrica i al nou sistema de facturació i es decidirà, de forma conjunta, les accions a les quals destinar el Donatiu Voluntari que algunes persones consumidores cedeixen a la cooperativa.

L'Assemblea General es realitzarà simultàniament a 19 ciutats de l´Estat connectades via videoconferència. En relació a l´any passat, s'han afegit 3 seus més, amb la voluntat de facilitar la participació directa dels socis i sòcies de la cooperativa. L´acte es podrà seguir en video en directa des del blog de la cooperativa i a través del hashtag #SomAG2015 a Twitter.

L'Assemblea General es realitzarà simultàniament a 19 ciutats de l'Estat connectades via videoconferència. En relació a l'any passat, s'han afegit 3 seus més, amb la voluntat de facilitar la participació directa dels socis i sòcies de la cooperativa. L'acte es podrà seguir per streaming des d'una pàgina (http://bit.ly/SomAG2015_CA) del blog de la cooperativa i a través del Hashtag #SomAG2015 a Twitter.

La seu central estarà a Girona, a l'Auditori de l'Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, des d'on es realitzarà la retransmissió en directe a les altres seus. Durant la jornada s'alternaran les connexions per donar espais de debat a les diferents seus. Mitjançant eines 2.0 es recolliran les aportacions perquè un cop el Consell Rector les gestioni, es puguin realitzar les votacions simultànies i en directe a tot el territori.