09 de juny de 2015
09.06.2015

Eurekakids obrirà 43 noves botigues aquest any

La companyia gironina factura 37 milions d'euros i millora un 16% el benefici operatiu

10.06.2015 | 07:31
Botiga d´Eurekakids a Luxemburg

La cadena de botigues de joguines Eurekakids, amb seu a Riudellots de la Selva, va facturar 37 milions d'euros el 2014, el que suposa un creixement del 6% respecte les vendes de l'any anterior. En un comunicat, la companyia també va informar que el benefici brut d'explotació (EBITDA) es va incrementar un 16% i que aquest any obrirà 43 noves botigues.

L'any passat Eurekakids va continuar amb la internacionalització de l'ensenya. Va obrir un total de 20 punts de venda –per sota les previsions anunciades a principis de 2014– repartits en diferents mercats d'Europa i Amèrica Llatina. Aquest 2015, Eurekakids està consolidant la seva presència als mercats europeus en els quals està present (Espanya, França, Itàlia o Bèlgica) i incrementant la seva presència a Amèrica Llatina amb noves obertures en països on ja opera, com Colòmbia i Panamà, i en nous mercats, com Mèxic.

A l'Estat espanyol, Eurekakids, que va nèixer el 2001, s'ha consolidat com una de les companyies més importants en un sector amb forta competència i va obrir, durant el 2014, un total de vuit noves botigues amb el que s'acosta al centenar d'establiments operatius

La xarxa de botigues de l'ensenya a tot el món ja arriba als 158 punts de venda repartits en 11 països: Espanya (98), Itàlia (22), França (17), Bèlgica (7), Andorra (1), Colòmbia (7), Panamà (1), Àustria (2), Luxemburg (1), Mèxic (1) i Oman (1).

A més dels punts de venda físics, Eurekakids disposa d'una plataforma de comerç electrònic a través de la seva pàgina web www.eurekakids.es, botiga que ha estat ja traduïda a set idiomes i des d'on exporta i ven els productes a tot el món. Pel que fa al producte, les joguines, l'empresa disposa de més de 5.000 referències de joguines educatives i orientades, segons Eurekakids, a despertar la intel·ligència dels nens i molt allunyades de joguines bèl·liques o sexistes.

L'expansió de la companyia fundada per Erik Mayol s'ha consolidat en els anys després que el fons de capital risc Nazca Capital entrés en l'accionariat d'Eurekakids a través de la compra d'accions i d'una ampliació de capital.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook